V Praze začíná Designblok´09

Jedenáctý ročník přehlídky designu - Designblok´09 nabízí 212 prezentací, výstav a přehlídek mezi kterými je 63 obchodů s designem, 24 módních návrhářů a 125 designérů, studií, škol a institucí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Designblok 2009

Designblok 2009 | Foto: Press kit

Celý Designblok je rozprostřen do několika pražských čtvrtí, zejména na Starém a Novém městě, v Karlíně a Holešovicích. Nechybí však například ani Trója, kde bude instalace ve výběhu lemurů pražské zoo.

Tématem letošního Designbloku je jaro jako symbol obrody. Pořadatelé tím chtějí upozornit na to, že čeští výrobci stále častěji spolupracují s českými designéry, ale chybět samozřejmě nebudou ani zahraniční hvězdy.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reportáž Evy Rajlichové o Designbloku 2009

Kromě výběru obchodů s designem, interiérem a módou nabídne letošní ročník také prezentaci módních návrhářů, designérských studií, škol a institucí.

Pestrý doprovodný program pak představí dvě superstudia v Holešovicích. Superstudio Classic 7 bude hostit designéry, školní ateliéry a výstavní projekty firem nazvané Creme de la Creme. Superstudio A7 Holešovický pivovar poskytne prostor pro speciální projekty a výstavní prezentace.

Eva Rajlichová, Marek Matlovič Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme