Beyoncé ovládla udílení Evropských hudebních cen MTV

Američanka Beyoncé dominovala se třemi trofejemi udílení Evropských hudebních cen televize MTV. V Berlíně zabodovala taky německá sestava Tokio Hotel, která se stala nejlepší skupinou. Největší pozornost ale upoutali irští U2, kteří fanouškům věnovali bezplatný, půlhodinový koncert u Braniborské brány.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Beyoncé při přebírání ceny za nejlepší videoklip

Beyoncé při přebírání ceny za nejlepší videoklip | Foto: Getty Images, Imagenet, MTV Networks Europe (Press Office)

Vyznáním ,Berlíne, jsi nádherný' si zpěvák Bono podmanil publikum v centru německé metropole. Diváky okouzlila taky světelná show, která na Braniborskou bránu vrhala obrázky kusů Berlínské zdi nebo nápis ,průjezd zakázán'.

U2 si odnesli taky jednu z cen galavečera televize MTV. Hned tři ceny pro nejlepší umělkyni, nejlepší píseň a nejlepší videoklip získala zpěvačka Beyoncé. Favoritka Lady Gaga přetavila v cenu jen jednu z pěti nominací.

Domácím fandům udělala už potřetí za sebou radost magdeburská formace Tokio Hotel. Ta se tentokrát dočkala ocenění pro nejlepší skupinu.

Jiří Hošek, Lenka Rafaelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme