Na Silvestra bude mít většina úřadů zavřeno

Občanský průkaz nebo cestovní pas si na Praze 2 vyřídíte nejpozději ve středu. Ve čtvrtek mají všichni tamní úředníci dovolenou. Podobně zůstanou zavřené i některé přepážky v jiných městech. Například neuspějete v Opavě. V Českém Krumlově nepořídíte na řidičských průkazech, ale naopak občanku nebo pas vám ještě ráno vyřídí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Úřednice (ilustr. foto)

Úřednice (ilustr. foto)

Některé úřady budou mít na Silvestra běžné otevírací hodiny. To platí o Státním fondu rozvoje bydlení nebo také Zemědělském intervenčním fondu a také o Agenturách pro venkov.

"Počítáme, že i ve čtvrtek by bylo otevřeno pro veřejnost do 15 hodin. Je to zejména proto, že zaměstnanci Agentur pro zemědělství a venkov provádějí zákresy objektů, které slouží pro živočišnou výrobu. To odpovídá nové povinnosti z novely zákona o zemědělství, kdy chovatelé hospodářských zvířat musí nově nahlásit, zda objekty stále slouží k živočišné výrobě," vysvětlil mluvčí rezortu zemědělství Hugo Roldan.

Blanka Černá, Lenka Rafaelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme