Věci Veřejné: Soukupova Médea nám nabízí dobrou cenu

Stranu Věci Veřejné finančně nepřímo podporuje i podnikatel Jaromír Soukup a jeho agentura Médea. Ta straně vedené Radkem Johnem nabízí výhodný nákup inzerce a reklamních ploch. Rádiu Česko to potvrdil volební manažer Věcí Veřejných Vít Bárta.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vít Bárta

Vít Bárta | Foto: Marián Vojtek

"Pan Soukupa si velmi vážím. Díky němu se nám daří výrazně levněji nakupovat inzerci. Dříve jsme nakupovali inzerci sami, jen prostřednictví čistě reklamní agentury. A taková cenová politika se jednoznačně nevyplatila v porovnání s cenami, které nám je schopna nabídnout společnost Médea pana Soukupa," řekl Bárta v rozhovoru pro Rádio Česko.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hostem Ondřeje Černého je volební manažer strany Věci veřejné, podnikatel Vít Bárta.

Podle Bárty vede strana, za niž sám kandiduje do parlamentu, permanentní kampaň a hodlá v tom pokračovat.

"Není to tak, že by se v našem chování něco zásadně změnilo v porovnání třeba s lednem nebo únorem. Ale kupříkladu billboardovou kampaň jsme vedli v lednu a v únoru, kdy inzerce byla ekonomicky výhodnější, v březnu žádnou billboardovou kampaň nevedeme. Ale prozrazovat kuchařku politického marketingu se nevyplácí," podotkl Bárta, spolumajitel bezpečnostní agentury ABL.

Sám do kampaně Věcí Veřejných vložil ze svého tři miliony korun. "Místa v Poslanecké sněmovně si ale necením ani na korunu. Peníze jsem dal tři čtvrtě roku před tím, než jsem do toho šel. Do vlastní osobní politické kampaně nevidím smysl investovat," uvedl v diskusním pořadu Studio Česko.

Marián Vojtek, Ondřej Černý, Robert Břešťan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme