V mladoboleslavské škodovce se zřejmě bude jednat o mzdách

V mladoboleslavské škodovce se dnes odpoledne pravděpodobně začne vyjednávat o mzdách. Jednání trvají skoro měsíc a půl, přesto odboráři i vedení firmy stále mlčí. Do vypršení stávající kolektivní smlouvy už zbývají necelé tři týdny.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fabia RS - interiér

Fabia RS - interiér | Foto: Škoda Auto

Kolik dostane přidáno tisíce zaměstnanců největší české automobilky je zatím ve hvězdách. Na konečný výsledek netrpělivě čekají nejen samotní zaměstnanci,ale i mladoboleslavští podnikatelé a dodavatelé firmy.

Jak potvrdil mluvčí automobilky Jaroslav Černý, vedení firmy se odpoledne sejde s odboráři a dá se předpokládat, že se bude jednat právě o mzdách. Tuto informaci ale mluvčí automobilky nekomentoval, jen dodal, že obsah dnešního jednání firma zveřejňovat nebude.

Podobně struční jsou i odboráři. Odbory dnes nejspíš předloží vlastní návrh. Firma se pak zřejmě rozhodne, zda na něj kývne. Je však velmi nepravděpodobné, že právě dnes dojde k dohodě.

Jana Huzilová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme