U příbramských garáží byla nalezená čerstvě narozená holčička

Asi den starou holčičku v pátek našel kolemjdoucí muž u garáží v Příbrami. Podle záchranářů byla ve sněhu jen v lehkých hadřících a košilce, a proto ji našli silně podchlazenou a v ohrožení života.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

novorozenec v inkubátoru

novorozenec v inkubátoru | Foto: Babyweb.cz

Holčičku převezli do příbramské nemocnice a podle tamního ředitele Stanislava Holobrady je v tuto chvíli ve stabilizovaném stavu: "Po vyšetření se zdá, že není žádným způsobem zraněná, či že by měla na sobě následky toho, že byla pohozena."

Přehrát

00:00 / 00:00

Ředitel příbramské nemocnice Stanislav Holobrada popisuje aktuální stav nalezené holčičky.

Holobrada dodává, že děvčátko, které podle včerejšího svátku dostalo jméno Andělka, je umístěno v inkubátoru a je o ní dobře pečováno.

Po matce holčičky v tuto chvíli pátrá policie. Žena se totiž dopustila trestného činu odložení dítěte, za který jí hrozí vězení na 1 až 5 let.

Lucie Zemanová, Zuzana Walterová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme