Charitativní aukce běžek Justiny Kowalczykové skončila fiaskem

Charitativní aukce, ve které se dražily běžky polské olympijské vítězky z Vancouveru Justiny Kowalczykové, skončila trapasem. Vítěz aukce totiž odmítl zaplatit peníze určené pro dětský domov ve Štětíně.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Polská závodnice Justina Kowalczyková

Polská závodnice Justina Kowalczyková | Foto: Tomáš Adamec

Běžky polské sportovkyně se vydražily v přepočtu za tři sta tisíc korun. Vítěz aukce ale organizátorům oznámil, že za lyže nezaplatí, protože nemá peníze. Přihazoval pouze v dobré víře, aby se běžky vydražily za maximální cenu.

Mluvčí internetového portálu, který aukci organizoval ale tvrdí, že vítěz musí zaplatit. „Podmínky jsou jasné, vítěz aukce má povinnost vydraženou věc uhradit,“ dodal Patryk Trizubiak.

Dětský domov, který měl peníze použít na nákup vybavení, chce oslovit osobu, která za běžky Justiny Kowalczykové nabídla druhou nejvyšší cenu. Tento týden skončí ještě jedna aukce ve prospěch sirotků. Tentokrát se bude dražit helma skokana na lyžích Adama Malysze.

Petr Vavrouška, Marika Táborská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme