Paroubek vyzval Nečase, aby se omluvil za vládnutí Topolánka

Předseda ČSSD Jiří Paroubek vyzval nově zvoleného volebního lídra ODS Petra Nečase, aby odvolal z funkce volebního manažera strany Ivana Langera a z pražské kandidátky ODS primátora Pavla Béma.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Paroubek na Konferenci Strany evropských socialistů

Jiří Paroubek na Konferenci Strany evropských socialistů | Foto: Tomáš Adamec

Nečas se má podle Paroubka také omluvit českým občanů za tři roky Topolánkovy vlády, přestat je strašit hrozbou státního bankrotu nebo podepsat memorandum o slušném vedení kampaně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Výzva Jiřího Paroubka.

„Pokud Petr Nečas těch pět zmíněných kroků neučiní, potvrdí tak fakt, že je pouhou loutkou v rukách předsedy občanskodemokratické strany Topolánka a jeho nejbližšího spolupracovníka Ivana Langera,“ řekl Paroubek.

"Pro sociální demokracii nejsou hlavním soupeřem těchto voleb osoby předsedy ODS Mirka Topolánka či nového volebního lídra Petra Nečase," dodal Paroubek.

Volební lídr ODS Petr Nečas v reakci na Paroubkovo vyjádření odmítl, že by jeho strana vedla nečistou kampaň. Zdůraznil, že by si ČSSD měla zamést před vlastním prahem.

Alice Kottová, Martina Spěváčková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme