Kapr zatím korupci neprokázal, disciplinárka žádá detektor lži

Akcionář Bohemians Praha Karel Kapr nepodpořil své nařčení fotbalové Olomouce z uplácení žádnými novými důkazy, jak minulý týden slíbil svazové disciplinární komisi. Ta na svém dnešním zasedání vyslechla i všechny hráče, kteří mají být do případu zapleteni.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šéf střížkovského fotbalového klubu Bohemians Praha Karel Kapr

Šéf střížkovského fotbalového klubu Bohemians Praha Karel Kapr | Zdroj: ČTK

Kaprovi prý poradila tajit důkazy policie, u které už byl vypovídat a totéž čeká i hráče. Jedním z důkazů, které má Kapr v záloze, je podle něj i obálka, ve které měl olomoucký brankář Drobisz předávat peníze.

Disciplinární komise se na dalším postupu dohodne na svém pravidelném čtvrtečním zasedání, její předseda Jiří Golda si zatím netroufá vynášet žádné závěry.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jiří Golda nechtěl vynášet žádné závěry

„Musím říct, že ty výpovědi hráčů Bohemians byly přesvědčivé. My jsme se v těch jednotlivých výpovědích samozřejmě snažili hledat rozpory. Nenaznačuje to, že by se ve výpovědi pana Drobisze rozpory objevily. Musíme objektivně říct, že pan Drobisz je teď v obtížnější situaci. Ale stále je naší ambicí tuto kauzu vyřešit do konce sezóny,“ řekl Golda.

Disciplinární komise fotbalového svazu také bude požadovat, aby se všichni čtyři aktéři údajné korupční aféry, olomoucký brankář Petr Drobisz a trojice současných nebo bývalých hráčů Bohemians Praha Miroslav Obermajer, David Zoubek a Marek Kincl podrobili na policii výslechu na detektoru lži.

Jan Kaliba, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme