Tomáš Berdych titul v Miami nezískal

Tenistovi Tomáši Berdychovi se nepovedlo dotáhnout do vítězného konce tažení turnajem série Masters v Miami. Český hráč podlehl ve finále Američanovi Andymu Roddickovi po setech 5:7 a 4:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Berdych_Tomas.jpg

Berdych_Tomas.jpg

Tenisový turnaj mužů série Masters v Miami (dotace 3,645.000 dolarů) - finále dvouhry:

Roddick (6-USA) - Berdych (16-ČR) 7:5, 6:4

První set zápasu nabídl vyrovnaný souboj. Oba hráči si drželi bez problémů servis až do stavu 5:5. Tomáš Berdych však při svém podání těsně před koncovkou zaváhal a Roddick už nabídnutou šanci nepustil.

Američan poté ve druhém setu kontroloval průběh zápasu. Hned v jeho úvodu sebral českému hráči další servis a dotáhl utkání nakonec do vítězného konce. Vybojoval tak 29. titul ve své kariéře.

Tomáš Berdych se i přes porážku posune v novém žebříčku ATP na pozici české jedničky před Radka Štěpánka, který přerušil kariéru kvůli únavovému syndromu.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme