Odbory hrozí stávkou. Kvůli zaměstnaneckým benefitům

Pokud poslanci zítra neschválí snížení zdanění zaměstnaneckých benefitů, budou odboráři stávkovat - ve Dvaceti minutách Radiožurnálu to řekl jejich šéf Jaroslav Zavadil.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Zavadil - nový předseda ČMKOS

Jaroslav Zavadil - nový předseda ČMKOS | Foto: Tomáš Adamec

„Pokud by to neprošlo, tak já se postavím rád do čela všech protestů, které budou následovat.“ Na otázku, zda vyjdou do ulic, odpověděl: “Myslím, že nám nic jiného nezbývá. Otázka je, proti komu. Protože, jestliže to bude schválené, tak spíš jde o to, jestli následující vláda, která vzejde z těchto voleb, by byla ochotná s tím něco udělat,“ řekl Zavadil.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zavadil pro Radiožurnál: Pokud benefity neprojdou, rád se postavím do čela protestů

Celý rozhovor s novým předsedou Českomoravské konfederace odborových svazů Jaroslavem Zavadilem uslyšíte ve Dvaceti minutách Radiožurnálu, krátce po půl šesté.

Dvacet minut Radiožurnálu
Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu.

Helena Šulcová, Šárka Slezáková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme