Neúspěch krasobruslaře Pljuščenka na ZOH prý zavinili čeští novináři

Potřetí a naposledy vystoupí dnes na českém území krasobruslařská show 'Ice Olympic Tour' s Jevgenijem Pljuščenkem v hlavní roli. Po vystoupení v Praze a Karlových Varech se na ruskou hvězdu mohou těšit diváci v Ostravě. Možná že půjde o poslední vystoupení Pljuščenka v České republice vůbec. Za všechno prý mohou čeští novináři.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko

Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko | Foto: Petra Čechová

Druhé místo v olympijském závodě bylo považováno samotným Jevgenijem Pljuščenkem za neúspěch. Několik měsíců po rozčarování ze stříbra označil manažer ruského krasobruslaře Ari Zakarian za důvod neúspěchu Čechy.

Před jeho pražským vystoupením jsem byl mezi několika organizátory pozvanými novináři, kteří mohli s Pljuščenkem natočit rozhovor. S kolegou z Mladé fronty jsme však zažili rozčarování. Než jsme se k očekávané hvězdě dostali, postavil se nám do cesty právě jeho manažer.

Přehrát

00:00 / 00:00

Neúspěch krasobruslaře Pljuščenka na ZOH prý zavinili čeští novináři

"Kvůli rozhovorům tady byl Jevgenij v lednu. Ztratil tak tři dny tréninku a kvůli tomu pak prohrál olympiádu. Byl naštvaný, když mu teď řeknu o další rozhovor, vyhodí mě. Chceš, aby mě vyhodil?“ prohlásil Ari Zakarian.

Nutno dodat, že Pljuščenko v Praze opravdu v lednu byl. Jeden den zde propagoval svou soukromou akci, kterou bezesporu Ice Olympic tour je. Sám ruský krasobruslař na žádost o rozhovor nikdy neřekl ne a nestalo se tak ani tentokrát, byť s tříhodinovým zpožděním a bez přítomnosti svého manažera. Navíc uplynulou sezónu hodnotil naprosto bez emocí

"Myslím si, že nikdo nevěřil, že je možné vrátit se a vyhrát mistrovství Evropy, národní šampionát, Grand prix a být druhý na olympiádě. Soudím, že to jsou dobré výsledky. Na všech závodech jsem předvedl to nejlepší, včetně čtverných skoků. Mám tři medaile z olympijských her a to nemá každý," říkal Pljuščenko.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jevgenij Pljuščenko naposledy v Česku?

Ruský krasobruslař navíc přidal kompliment, jak se mu v Čechách a obzvlášť v Praze moc líbí. Dosti velký kontrast s tím, co říkal jeho manažer. O budoucnosti show Jevgenije Pljuščenka v České republice tak bude s největší pravděpodobností rozhodovat to, jak velké slovo má u cara ledových ploch jeho manažer.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme