V Českém ráji startuje turistická sezona. Zúčastní se i král Granát

V Českém ráji se chystá oficiální zahájení turistické sezony. Hlavně pro rodiče s dětmi bude sobota velmi zajímavá, součástí slavnostního zahájení totiž bude už sedmý ročník oblíbené hry ‘Za pověstmi Českého ráje‘.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Soutěž OD BRÁNY K BRÁNĚ - Trosky (3)

Soutěž OD BRÁNY K BRÁNĚ - Trosky (3)

Celá akce začne v devět hodin ráno u školy v Rovensku pod Troskami. Putování bude plné zajímavých úkolů a na cestě budou rodiče s dětmi provázet i postavičky z českorajských pověstí.

Přehrát

00:00 / 00:00

Brunclík _ Turisté Český ráj.mp3

Cíl je naplánován v areálu Šťastná země v Radvánovicích u Turnova. Tam bude na účastníky čekat už tradičně bohatý program plný písniček a rukodělných dílen, her pro děti a atrakcí. V plánu je také příchod krále Granáta s družinou a předání vlády nad pohádkovou krajinou.

„Putování za ‘Za pověstmi Českého ráje‘ je turistická hra, která je vytvořena na základě pověstí a legend z tohoto regionu. Lidé putují po jednotlivých místech za pomocí cestoknížky a cestomapy, která jim bude dispozici, sbírají razítka, jež pak můžou v jednotlivých informačních střediscích vyměnit za nějakou odměnu,“ popisovala celou akci vedoucí informačního centra v Turnově Eliška Gruberová.

Milan Brunclík, Jan Cigánik Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme