Teplice deklasovaly Kladno, to je nadále předposlední

Fotbalisté Teplice rozstříleli v 27. kole Gambrinus ligy Kladno 5:0 a jsou jen bod od vedoucí Sparty a Baníku. Kladno bude i po tomto kole jistě předposlední. V dalších duelech remizoval Liberec s Bohemians 1905 1:1 a Brno s Plzní 2:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová Gambrinus liga

Fotbalová Gambrinus liga | Foto: F. Tichý

1. FC Brno - FC Viktoria Plzeň 2:2 (1:1)

Pohledná akce z 12. minuty přinesla domácím vedení. Kalabiška z levé strany přesně odcentroval a nikým nehlídaný Rabušic poslal míč ke vzdálenější tyči. Režisér hostující hry Pavel Horváth také posílal své spoluhráče do šancí, Kolář na brankáře Doležala nevyzrál, Rezek už ano, ale příliš dlouhá klička nevedla mezi tyče. Rezkovi to vyšlo až ve 34. minutě, kdy doklepl od břevna odražený centr.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jak viděli reportéři Radiožurnálu duely 27. kola

Aktivnější hra hostů je po pauze dostala i do vedení. Centr Horvátha nechytatelně hlavičkoval Kolář. Výhru zřejmě regulérně pojistili Petržela, jehož střelu lapil Doležal pravděpodobně až za brankovou čárou, a Jiráček. Toho ale viděli rozhodčí v neexistujícím ofsajdu.

Jednogólové vedení hostům do závěrečného hvizdu nevydrželo, když se po sérii odrazů prosadil zblízka Dostálek.

Branky: 12. Rabušic, 90. Dostálek - 34. Rezek, 50. Kolář. Rozhodčí: Kovařík - Urban, Santarius. ŽK: Dostálek, Husár - Rada. Diváci: 1821.

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1:1 (0:0)

V prvním poločase průměrného utkání vynikla zejména hlavička Bosančiče, která skončila na tyči hostujícího Sňozíka. Branky padaly až po přestávce. Nejprve se proadil hostující Bálek, který prodloužil centr až ke vzdálenější tyči a v závěru ho na druhé straně stejným způsobem napodobil domácí Kelič.

Branky: 77. Kelič - 58. Bálek. Rozhodčí: Adam - Štěrba, Moudrý. ŽK: Nezmar, Vulin - Moravec, Sňozík. Diváci: 3500.


FK Teplice - SK Kladno 5:0 (3:0)

Oslabení hosté začali aktivně, hlavičky Beneše a Grosse ale brankář Slavík vyrazil. Ve 32. minutě se ke střele dostal Rosa a od té doby byla domácí kombinace pro Kladno nečitelná. Po souhře se prosadili ještě do přestávky Stožický a Vachoušek. Další dvě branky daly Teplice ranou, v 51. minutě neměl brankář Kladna Kostolanský při pokusu Vachouška šanci, při střele Kalivody mu mokrý míč propadl mezi rukama.

Branky: 42. a 51. Vachoušek, 32. Rosa, 39. Stožický, 83. Kalivoda. Rozhodčí: Matějek - Večeřa, Peřina. Bez ŽK. Diváci: 3648.

Miroslav Bureš, Tomáš Kohout, Ivan Quirenz, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme