Boj o titul vrcholí. Láká hlavně duel Jablonce s Teplicemi

Fotbalová Gambrinus liga míří do finále. Tři kola před koncem soutěže mají reálnou šanci na titul hned čtyři kluby. Vedoucí Sparta přivítá sestupem ohrožené Slovácko, druhý Baník míří na hřiště dalšího zachraňujícího se týmu Kladna. Ve 20 hodin se pak v přímém duelu utkají třetí Jablonec se čtvrtými Teplicemi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová Gambrinus liga

Fotbalová Gambrinus liga | Foto: F. Tichý

Právě duel mezi Jabloncem a Teplicemi patří mezi ty nejsledovanější. Na Střelnici se bude rozhodovat o evropských pohárech a možná také o titulu, na který mohou fotbalisté obou klubů tři kola před koncem soutěže pomýšlet.

Přehrát

00:00 / 00:00

Boj o titul vrcholí. Láká hlavně duel Jablonce s Teplicemi

Navíc v době výkopu už budou vědět, jestli jejich konkurenti potvrdili úlohu favoritů. Vedoucí sparťané hrají s kartami oslabeným, ale o záchranu bojujícím Slováckem, a druzí Baníkovci se představí na hřišti sestupem ohroženého Kladna. Sledovat budeme i všechny další zápasy, takže se vše podstatné dozvíte ve Sportžurnálu po devatenácté hodině.

Program 28. kola:
17:30
Příbram - Bohemians 1905
Kladno - Ostrava
Sparta - Slovácko
Ml. Boleslav - Budějovice
Olomouc - Liberec
Plzeň - Slavia
Brno - Bohemians Praha
20:00
Jablonec - Teplice

Jaroslav Plašil, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme