Berdych v Mnichově titul neobhájí, stejně jako Hájek končí ve čtvrtfinále

Oba čeští tenisté se s turnajem v Mnichově rozloučili ve čtvrtfinále. Obhájce loňského titulu Tomáš Berdych nestačil na domácího Němce Petzschnera, jeho daviscupový kolega Jan Hájek vypadl s Rusem Južnym.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych na kurtu v Barceloně

Tomáš Berdych na kurtu v Barceloně | Foto: Česká sportovní

Cesta Tomáše Berdycha za obhajobou titulu na turnaji okruhu ATP v Mnichově skončila ve čtvrtfinále. Český daviscupový reprezentant skončil na raketě domácího Philippa Petzschnera, kterému podlehl 6:1, 3:6 a 4:6.

Berdych loni svého soupeře porazil a i tentokrát se zdálo, že má postup pevně ve svých rukou. První sadu vyhrál jasně 6:1, pak ale Němec zlepšil podání, v každém setu Berdychovi sebral jeden servis a za necelé dvě hodiny si došel pro vítězství.

Přehrát

00:00 / 00:00

Čtvrtfinále v Mnichově z pohledu českých tenistů

Druhý český hráč na turnaji Jan Hájek nestačil na patnáctého hráče světa Michaila Južného z Ruska a podlehl mu za hodinu a 16 minut 1:6 a 3:6. Pro Hájka je to přesto letošní nejlepší výsledek. Do čtvrtfinále se dostal jen na challengeru v americkém Sunrise, na okruhu ATP vypadl čtyřikrát ve druhém kole.

Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme