Odborníci na bezpečnost budou jednat na konferenci v Praze

Sociálně patologické jevy jsou sociální realitou, se kterou se mnozí z nás - přinejmenším jako svědci - setkávají denně, ať už jde o bezdomovectví nebo problematiku zneužívání drog. Právě těmto jevům se dnes a zítra budou věnovat odborníci na sedmém ročníku mezinárodní Konference bezpečnostního managementu v Praze.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bezdomovec. Ilustrační foto

Bezdomovec. Ilustrační foto | Foto: Tomáš Adamec

A nejen jim. Mezi další témata konference patří například boj s korupcí a podvodným jednáním, podvody s platebními kartami a online útoky na elektronické bankovnictví, nové bezpečnostní technologie či ochrana duševního vlastnictví a autorská práva.

Přehrát

00:00 / 00:00

O Konferenci bezpečnostního managementu mluvila na Rádiu Česko Zuzana Fryaufová

Konference bezpečnostního managementu je tak největší profesní událostí svého druhu v Česku. Jak Rádiu Česko za organizátory řekla Zuzana Fryaufová, akce je určena jak zástupcům komerčního sektoru, tak státní správy.

„To znamená, že se tu každoročně setkávají bezpečnostní manažeři velkých firem i státních podniků, ale také policisté, celníci, v poslední době také sociologové nebo psychologové a další odborníci.“

„Myslím, že je to jeden z hlavních přínosů konference, že otevírá dialogy mezi komerční a státní sférou,“ uvedla Fryaufová.

Tomáš Pavlíček, mta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme