Kapitán Řepka podepsal ve Spartě roční smlouvu

Fotbalový obránce Tomáš Řepka bude hrát ve Spartě i v příští sezóně. Kapitán letošního mistra v klubu podepsal novou roční smlouvu s opcí na další sezónu. Ve Spartě prodloužil také defenzivní univerzál Jiří Kladrubský.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťan Tomáš Řepka se raduje z gólu, který vstřelil do sítě Teplic

Sparťan Tomáš Řepka se raduje z gólu, který vstřelil do sítě Teplic | Zdroj: ČTK

Řepka je po svém návratu z anglické Premiér league hlavní oporou obrany letenských. V posledním ligovém kole navíc jediným gólem do sítě Teplic rozhodl o zisku mistrovského titulu. Po oslavách projevil zájem v klubu dál pokračovat a dnes s vedením podepsal nový kontrakt.

Smlouva je na příští sezónu, zahrnuje ale i opci na sezónu další. Řepka má bohaté zkušenosti ze zahraničních angažmá ve Fiorentině a West Hamu United, odkud se v lednu roku 2006 do Sparty vrátil.

Defenzivní záložník či obránce Kladrubský na Letné podepsal kontrakt do roku 2014. Po svém příchodu do Sparty v roce 2007 se dokázal prosadit do základní sestavy, po loňském těžkém zranění kolena se ale jeho kariéra zbrzdila a letos nastoupil jen k šesti zápasům.

Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme