Radek Štěpánek je zpátky na kurtech. Zdravý?

Tenista Radek Štěpánek, ještě před pár měsíci česká jednička, nastoupil k prvnímu utkání po dvouapůlměsíční pauze způsobené léčbou únavového syndromu. V prvním kole chalengeru UniCredit Czech Open porazil Španěla Alberta Martína 6:3 a 7:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

"Těšil jsem se jako malé dítě," přiznal po zápase jednatřicetiletý hráč. Na dvorci strávil se 123. tenistou žebříčku ATP 94 minut. Se svým výkonem nebyl zcela spokojený: "Samozřejmě tam byly mouchy. Po takové pauze mi bude trvat déle, než se dostanu do pořádné formy."

Přehrát

00:00 / 00:00

Rozhovor Tomáše Minarčíka s Radkem Štěpánkem

A jak je na tom český daviscupový reprezentant po zdravotní stránce? "Zatím se cítím dobře. Moje nemoc nebyla o bolesti, byl jsem vyčerpaný po všech stránkách. Je důležité, abych to teď nepřepísknul. Musím se kontrolovat, abych se znovu nezavařil," odpověděl na dotaz Radiožurnálu.

Tomáš Minarčík, Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme