Ve Zlíně vydraží klapky. Na náměstí bude Český rozhlas

Český rozhlas dnes bude okupovat zlínské Náměstí Míru. Od devíti do osmnácti hodin je totiž přichystán den dětí Českého rozhlasu v rámci Filmového festivalu. Odpoledne se pak budou dražit pomalované klapky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Film festival Zlín (50. ročník)

Film festival Zlín (50. ročník) | Foto: Film festival Zlín

Na náměstí v rámci dne Českého rozhlasu vystoupí například Standa Hložek nebo Jaroslav Uhlíř, pro děti jsme připravili řadu soutěží a pro všechny tu pak bude k nahlédnutí přenosový vůz Českého rozhlasu. Po sedmnácté hodině pak vyvrcholí den Českého rozhlasu koncertem skupiny 100°.

Tři miliony korun chce získat dnes filmový festival ve Zlíně pro studenty místní slavné filmové školy. Bude se totiž dražit sto čtyřicet tři filmových klapek, které pomalovali známí výtvarníci jako například Kristián Kodet, Zdeněk Miler nebo Iva Hüttnerová.

Prodávat se budou dnes od čtrnácti hodin ve festivalovém centru. Pokud tedy nějakou klapku chcete, vezměte si s sebou dostatek peněz, zájem totiž bude jako každý rok veliký.

ak, Jiří Kokmotos Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme