Ivan Lendl remizoval v tenisové exhibici s Novákem

Ivan Lendl se opět vrátil na české tenisové kurty. V Prostějově se představil při exhibici proti Jiřímu Novákovi, která skončila netradiční remízou 5:5. Lendl ji svému soupeři nabídl.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivan Lendl a Jiří Novák po prostějovské exhibici

Ivan Lendl a Jiří Novák po prostějovské exhibici | Zdroj: ČTK

,,Dneska to bylo lepší než minule a doufám, že to tak půjde pořád. Říkal jsem, že to chce tři až pět jednosetových zápasů a potom budu moci hrát více jako v tréninku," byl spokojený Lendl, který se po svém návratu na dvorce neustále zlepšuje.

Oba tenisté nezapomněli ani na spoustu humorných vložek. Například Jiří Novák podával spodem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ivan Lendl remizoval v tenisové exhibici s Novákem

,,Já myslím, že servis byl neregulérní. Rozhodčí asi neví, že se po odskoku nesmí servírovat," naoko se zlobil Lendl, ,,já si s Jirkou zahrál už včera, abychom věděli, jak to bude vypadat, takže mě už dnes nic nezaskočilo."

Ivan Lendl byl spokojený a zvládl by i delší zápas: ,,Určitě bych vydržel dva sety, možná i tři, ale zítra bych na to doplatil."

,Tenis škodí mému golfu'

Přestože byl Ivan Lendl světovou jedničkou, teď má jinou sportovní prioritu.

,,Od zítřka golf. Teď jsem hrál tenis, ale musím přiznat, že to škodí mému golfu. Ale před golfovým turnajem si musím dát tak 3 dny pauzu, abych nebyl tvrdý," říká Lendl.

Na českých tenisových kurtech se Lendl představí opět 5. listopadu, kdy se v Ostravě střetne s Björnem Borgem.

Tomáš Minarčík, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme