Metallica vystoupí na hudebním festivalu Sonisphere v Milovicích

Milovice na Nymbursku se připravují na příjezd několika desítek tisíc milovníků metalové hudby. Dnes večer na bývalém letišti Boží Dar začíná jeden z největších evropských hudebních festivalů s názvem Sonisphere.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Metallica se s Napsterem hodně soudila a kritika ji neminula

Metallica se s Napsterem hodně soudila a kritika ji neminula

Na festivalu v sobotu vystoupí metalové legendy jako jsou Metallica, Slayer nebo Megadeth. Zahraničním hvězdám budou sekundovat i domácí kapely, například Krucipusk nebo Wohnout. Už dnes večer ale metalový víkend zahájí ve speciálním stanu DJská show.

Přehrát

00:00 / 00:00

Milovice se připravují na příjezd desítek tisíc milovníků metalové hudby

V Česku se tento festival koná poprvé. Původně se měl uskutečnit na letišti u Mimoně. Nové místo má ale celou řadu výhod například lepší dopravní dostupnost a infrastrukturu. Třebaže festival začíná až v soboru, fanoušci se sjíždějí na místo už dnes.

České dráhy pro fanoušky vypraví v sobotu a v neděli speciální vlaky z Prahy a zpět, říká ředitel obchodu a produktů Českých drah Aleš Ondrůj:

„V době od 9.24 do 17. 54 pojede každých 30 minut přímý osobní vlak z pražského Masarykova nádraží do Milovic. Každou půlhodinu pojede v tomto časovém rozmezí dvoupatrová jednotka City elephant po této trase zpátky. Interval přímých vlaků z Milovic do Prahy bude v sobotu šedesátiminutový.“

Jitka Benešová, Pavel Pavlas, Lenka Rafaelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme