Český rozhlas získal cenu CzechTourismu

Ceny za nejvýznamnější turistické projekty v cestovním ruchu za posledních sedmnáct let se dnes budou předávat ve Špindlerově Mlýně. Během slavnostního večera budou oceněny například nejvyhledávanější turistické destinace nebo nejekologičtější turistické regiony. Jednu z cen získá i Český rozhlas.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nahrávací studio Českého rozhlasu Plzeň

Nahrávací studio Českého rozhlasu Plzeň | Foto: Tomáš Adamec

Večer budou oceněni vítězové čtrnácti kategorií, speciální ceny ministra pro místní rozvoj pak dostanou tři nejlepší.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pavel Klicpera z agentury CzechTourism v Ranním interview Radiožurnálu.

„Není tajemstvím, že jednu z cen Grand Prix dostane Český rozhlas za pořad Výlety, které začínaly na Radiožurnálu a nyní se jejich domovskou stanicí stal Český rozhlas 2,“ řekl Pavel Klicpera z agentury CzechTourism.

Další cenu získá například pořad České televize Toulavá kamera. „Třetí ocenění bude pro odborné médium. Jedná se o časopis COT Media,“ přiblížil Klicpera.

Ocenění se podle něj vybírala velice pečlivě několik měsíců. Oslovena byla například řada odborníků, ale i zahraničních turistů. „No, a dali jsme dohromady to nejlepší za posledních sedmnáct let,“ podotkl Klicpera. Na vítěze čekají zajímavé skleněné ceny.

Květa Moravcová, Petr Král, ak Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme