Vlaky z Kladna do centra Prahy mají výluku

Pokud cestujete z Rakovníka a Kladna do hlavního města, měli byste se od dnešního rána připravit na komplikace. Kvůli stavbě tunelu Blanka v Praze - Dejvicích a opravě tamního mostu přes železniční trať přerušily České dráhy opět dopravu na trati.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Motorový vlak (ilustr. obr.)

Motorový vlak (ilustr. obr.) | Foto: Pavel Jůza

Vlaky tak už poněkolikáté končí na dočasné stanici Gymnazijní, kterou naleznete asi 500 metrů od konečné stanice metra A - Dejvická.

Pozor by si měli dát i ti, kteří při minulých výlukách jezdili vlakem z Rakovníka a Kladna přes Hostivici na pražské Smíchovské nebo Hlavní nádraží.

Tyto vlaky teď nepojedou. Nejrychleji se dostanete do metropole, pokud pojedete na stanici Gymnazijní v Praze Dejvicích a přesednete na metro, kde platí i jízdenka ČD. Výluka skončí 13. srpna.

Dopravu v pražských Dejvicích komplikuje i výluka tramvají, které z Prahy 6 do centra vůbec nejezdí. Nahrazují je autobusy. Jízdenka ČD platí jen v metru.

Pavel Pavlas, Václav Rojík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme