Do amerických kin se vrací muzikál Pomáda ve speciální verzi

Muzikál Pomáda je zpátky. Po 32 letech se vrací do vybraných amerických kin upravená filmová verze, která divákům pomocí animovaných titulků umožní, aby si spolu s hlavními hrdiny i zazpívali. Kromě toho je snímek digitálně upravený tak, aby odpovídal nárokům roku 2010.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pomáda se vrací do kin

Pomáda se vrací do kin | Foto: www.greasemovie.com

Ve dvanácti kinech napříč Spojenými státy si mohou dnešní padesátníci zavzpomínat na rok 1978, kdy byli teenagery, John Travolta a Olivia Newton-John hvězdami prvního řádu a Pomáda filmem, který trhal kasovní rekordy.

Přehrát

00:00 / 00:00

Do amerických kin se vrací muzikál Pomáda. V Ranním Radiožurnálu o tom hovořil zpravodaj ČRo Vít Pohanka

Dalších pět měst uvede snímek za několik dnů. Z oficiálních stránek muzikálu bylo v předvečer obnovené premiéry zřejmé, že na čtyřech místech je předem vyprodaných několik představení dopředu, na dvou dalších včetně New Yorku už neseženete lístky na dnešní večer.

Prostřednictvím internetu můžou potenciální diváci žádat uvedení muzikálu také v kinech ve stovkách dalších měst. Kasovní úspěšnost obnovené Pomády, ale do značné míry i náklady na její uvedení na filmová plátna tak bude určovat aktuální zájem.

Popadni kamarády a zpívej!

Popadni kamarády a udělej to, po čem jsi vždycky toužil: zpívej také! Vyzývá reklamní klip Pomády. Kritici jsou zatím trošku vlažní. Varují před situací, kdy se do kina vypravíte se skupinou přátel, z nichž ne všichni zpívají právě dobře.

Nostalgický zážitek z oblíbeného muzikálu vašich středoškolských let se tak může podle skeptiků proměnit v nepříjemný dvouhodinový očistec, kdy budete muset poslouchat pěvecké výkony muzikálně neobdarovaných sousedů v kině.

Celkem ale kritiky vyznívají pozitivně a vítají novou interaktivní Pomádu jako zajímavý experiment.

Martin Hromádka, Vít Pohanka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme