Kasl: Snaha primátora Béma vypovědět smlouvu Metrostavu je nesmysl

Hrozby pražského primátora a poslance Pavla Béma, že uvažuje o vypovězení smlouvy s Metrostavem kvůli tunelu Blanka, jsou nesmyslné. V pořadu Dvacet minut Radiožurnálu to řekl Bémův předchůdce, architekt Jan Kasl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Kasl

Jan Kasl | Foto: Česká televize

Primátor Bém pověřil právníky magistrátu přípravami na zrušení smlouvy s Metrostavem kvůli dalšímu závalu tunelu, který tato firma razí. Jak Kasl dodal, Bém smlouvu s Metrostavem svého času sám podepsal, a to ukvapeně a nerozumně:

Přehrát

00:00 / 00:00

Jan Kasl ve Dvaceti minutách Radiožurnálu

„Je to buď silácký výkřik někoho, kdo odchází, kdo ví, že se už do paměti města nezapíše ničím slavným, nebo někoho, kdo ještě si říká o nějaké odchodné. Já skutečně nechci spekulovat, ale bylo to směšné, volat po vypovězení smluv poté, co je s nimi podepsal podobně ukvapeně a velmi nerozumně před těmi třemi či více lety,“ domnívá se Kasl.

Celý rozhovor s Janem Kaslem si můžete poslechnout na Radiožurnálu krátce po půl šesté.

Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu.

Helena Šulcová, Radek Pavlovič Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme