V Kamenici nad Lipou začíná festival hraček Hračkobraní

Milovníci hraček se dnes sjíždějí do Kamenice nad Lipou, kde startuje festival hraček. Hračky si návštěvníci budou moci nejen prohlédnout, ale také vyrobit nebo koupit.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hračky. Ilustrační foto.

Hračky. Ilustrační foto. | Foto: Tomáš Adamec

Na Hračkobraní se sejdou nejen výrobci, ale také designéři hraček. Přijet by měli hlavně ti, kteří si rádi hrají. Poslední 4 roky, co festival probíhá, si ho užívají hlavně děti.

„Mě se líbí vysokozdvižný vozík, hasičácké auto a stánek na prodávání,“ říká malý účastník festivalu.

Přehrát

00:00 / 00:00

RRž RR Kamenice-Hračkobraní.mp3

„Je to báječný - od mé maminky, které je osmdesát let, až po mé vnučky, kterým je 2 a 4 roky, obdivujeme úplně všechno. Jsou to nádherné nápady, žasneme nad těmi nápady, které jsou zpracované tak, aby děti zaujaly, aby je dále rozvíjely a aby je nepoškodily,“ říká dospělá návštěvnice Hračkobraní.

Hračky z přírodních materiálů si mohou návštěvníci koupit, prohlédnout nebo i sami vyrobit ze slámy, drátků nebo papíru. Festival plný hraček potrvá do neděle.

Monika Pytlíková, Michaela Vydrová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme