Colours of Ostrava končí večer koncertem Iggyho Popa

Letošní ročník hudebního festivalu Colours of Ostrava dnes končí. Poslední den největšího hudebního svátku na našem území nabídne široké spektrum muziky. Na hlavní stagi vystoupí dnes po desáté hodině večer hlavní hvězda festivalu - americký zpěvák Iggy Pop s kapelou Stooges.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Iggy Pop

Iggy Pop | Foto: Archiv

Na ikonu světového punku se můžou návštěvníci ještě před tím naladit několika dalšími interprety jako jsou Al-Yaman, New York Ska Jazz Ensemble nebo písničkářkou ze Švýcarska Sophie Hunger.

Ta vystoupí v sedm večer na druhém hlavním podiu zvaném Barvy. „U nás už sice byla, ale mezitím v Evropě prodělala tak závratný výstup nahoru se svým novým albem, že se máme na co těšit. Její hudba je velmi široké, barevné spektrum příběhů, nálad. Ona k původnímu akustickému obsazení přidala i elektroniku,“ řekl hudební publicista Petr Dorůžka.

Festival Colours of Ostrava ovlivnilo hlavně během včerejšího večera počasí. Kvůli bouřce zahráli se zpožděním hlavní hvězdy festivalu - irští The Cranberries. Britský zpěvák a multiinstrumentalista Brendan Perry nevystoupil vůbec.

Zuzana Filípková, ak Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme