Registr dlužníků žaluje Radka Johna

Centrální registr dlužníků žaluje Radka Johna za předražené zakázky. Policie by podle něj měla prověřit, zda nebyl spáchán trestný čin při uzavírání smluv mezi společnostmi Ora Print, kterou John řadu let zastupoval, Všeobecnou zdravotní pojišťovnou a státním podnikem Lesy České republiky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ministr vnitra Radek John (Věci veřejné)

Ministr vnitra Radek John (Věci veřejné) | Foto: Tomáš Adamec

Ora Print pro ně vydávala časopis a vyrobila zvěřinovou kuchařku. Zakázky ale byly údajně příliš drahé a netransparentní. Radek John veškerá obvinění odmítá.

„Bude se vyšetřovat každé podezření. Každý může podat na každého trestní oznámení. Bude to prošetřeno zcela bez zásahu jakéhokoliv politika. Já se do toho vměšovat nebudu. Je to kauza stará dvanáct let a byla mnohokrát prověřena,“ uvedl současný ministr vnitra Radek John.

Monika Rybáková, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme