Vrchní soud v Olomouci projedná případ podvodu Radovana Krejčíře

Vrchní soud v Olomouci dnes znovu projedná případ podvodu uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře. Na základě Krejčířova dovolání o tom rozhodl Nejvyšší soud.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř | Foto: www.rkrejcir.com

Krajský soud v Ostravě ho v roce 2006 poslal na šest a půl roku do vězení a vyměřil mu peněžitý trest ve výši tří milionů korun.

„Je stíhán pro trestný čin podvodu spočívající v podvodném vylákání 55 tisíc kusů akcií společnosti Teplárna Otrokovice, k čemuž mělo dojít v polovině roku 1996,“ řekl předseda senátu Petr Angyalossy.

Dodal, že tímto případem se olomoucký soud již zabýval v loni únoru, kdy rozhodl odsuzujícím rozsudkem. Na základě dovolání obžalovaného Radovana Krejčíře Nejvyšší soud letos v únoru rozhodnutí Vrchního soudu v Olomouci zrušil a vrátil případ k opětovnému projednání.

Alena Vykydalová, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme