Lidé na severu Čech stále potřebují pomoc

V Plzni pokračuje veřejná sbírka na pomoc lidem zasažených povodní. V prostorách Humanitárního skladu Diecézní charity Plzeň uspořádali sbírku dezinfekčních prostředků, košťat, lopat, pracovních rukavic nebo také balené vody. Veškeré dary budou v nejbližších dnech přepraveny do severních Čech, kde byly povodně nejničivější.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Charita pomáhá (ilustr. obr.)

Charita pomáhá (ilustr. obr.) | Foto: Charita ČR

Co teď lidé v povodňových oblastech potřebují nejvíce, doplňuje vedoucí Terénní krizové služby a intervenčního centra Charity České republiky Jan Jung.

Přehrát

00:00 / 00:00

Lidé na severu Čech stále potřebují pomoc

Věcné dary na pomoc lidem zasažených povodní, můžete nosit od pondělí do pátku mezi 9 a 17 hodinou do skladu Charity v Cukrovarské ulici v Plzni. Sbírka bude ukončena v pátek 20. srpna.

Karlovarský kraj včera vyhlásil veřejnou sbírku na pomoc lidem postiženým povodní v Libereckém a Ústeckém kraji. Lidé mohou do sbírky přispívat do konce listopadu Lidé mohou posílat peníze na bankovní účet číslo 43-7585580267/0100, který je vedený u Komerční banky.

Směna ČRo Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme