Golfista Tiger Woods viní ze špatných výkonů rozvod

Světová golfová jednička Tiger Woods a jeho bývalá manželka poprvé promluvili o svém rozvodu. Woodsovy nevěry vážně poznamenaly jeho kariéru a golfista se podle svých slov snaží najít znovu rovnováhu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods s dcerou Sam a manželkou Elin Nordegren

Tiger Woods s dcerou Sam a manželkou Elin Nordegren | Zdroj: ČTK

„Přeju jí všechno nejlepší, je to smutná doba v našem životě,“ vyznával se Tiger Woods. Rodinné trable a rozvod jsou podle něj hlavním důvodem špatných herních výkonů z poslední doby.

„Golf a trénink jsou teď až na druhém místě,“ říká Tiger Woods. S manželkou se teď v prvé řadě snaží připravit děti na nové podmínky, ve kterých budou vyrůstat.

Woodsova manželka Elin mluvila zvlášť v rozhovoru pro časopis People o šoku, vzteku a lítosti, kterou kvůli početným nevěrám svého manžela v posledních měsících prožívala. Skončila prý nejen s Tigerem Woodsem, ale i s golfem, na který se již nemůže dívat.

Vít Pohanka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme