Wozniacká vyřadila Šarapovovou. Dál jde i Cibulková

Tenisový US Open v New Yorku načal druhou polovinu svého programu a ve hře byl už postup do čtvrtfinále. Hráči první pětky nezaváhali. Caroline Wozniacká v ostře sledovaném souboji nepustila Marii Šarapovovou skoro k ničemu a vyhrála ve dvou setech 6:3 a 6:4.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

US Open

US Open | Foto: licence Creative Commons Attribution 2.0, mukund76

V mužském singlu si poradil Roger Federer s Rakušanem Jürgenem Melzerem, Novak Djokovič s domácím Mardym Fischer a Robin Söderling se Španělem Montaňésem.

Slovenské fanoušky potěšila Dominika Cibulková, která zaskočila turnajovou jedenáctku Světlanu Kuzněcovovou a postoupila už do čtvrtfinále.

Poslední Češka ve Flushing Meadows Květa Peschkeová hrála dva zápasy. V deblu se Srebotnikovou vypadla. V mixu je naopak s Pákistáncem Ajsámem Kúreším už v semifinále.

Tomáš Lörincz, Václav Rojík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme