Olomoucké centrum Olivka pohlídá děti a dovzdělá rodiče

V Olomouci začne fungovat netypické rodinné centrum Olivka. Rodičům na mateřské dovolené tu pohlídají děti, zatímco si oni budou doplňovat vzdělání. Centrum se tedy od ostatních podobných institucí liší. Nabízí totiž kurzy, které pomůžou najít práci, říká Hana Seitzová z občanského sdružení Olivy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Univerzita Palackého v Olomouci

Univerzita Palackého v Olomouci

„Zatímco rodiče budou na některém z kurzů či workshopů, děti se tu pod dohledem zkušeného pedagoga budou například připravovat na vstup do mateřské školy. Rodiče nabídku vítají, zvlášť přednášky o efektivním rodičovství, mezigeneračních vztazích nebo zvládání stresu,“ doplňuje Seitzová.

Rodinné centrum Olivka spolupracuje s olomouckou přírodovědeckou fakultou, ale nejen jejím zaměstnancům či studentkám a studentům bude nabízet hlídání dětí.

Blanka Mazalová, Mariana Zapotilová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme