Ceny MTV ovládla americká zpěvačka Lady Gaga

Královnou hudebních cen MTV je americká zpěvačka Lady Gaga. Ze třinácti nominací získala v Los Angeles osm cenných trofejí. Popová diva tak drží druhé místo spolu s norskou rockovou skupinou A-ha, který si stejný počet sošek odnesla před čtyřiadvaceti lety.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lady Gaga si odnesla osm cen MTV

Lady Gaga si odnesla osm cen MTV | Zdroj: ČTK

Lady Gaga dostála i své další pověsti. Ocenění za video roku si převzala v šokujícím úboru, v šatech jakoby vytvořených z cárů hovězího masa.

Kromě popové královny proměnil dvě nominace z osmi rapper Eminem, ocenění si odnesli například i Justin Bieber jako nejlepší nový umělec či Jay Z a Alicia Keysová za kinematografii.

Předávání letošních cen MTV poznamenal i dozvuk loňského skandálu. Rappera Westa část publika přivítala bučením. Hipphoper totiž tehdy během ceremonie vytrhl mikrofon z ruky zpěvačce Taylor Swiftové s tím, že cenu měla dostat Beyoncé. Jeho chování loni odsoudil dokonce i prezident Barack Obama.

Igor Maňour, Lubica Bergmanová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme