ODS by měla zveřejnit kandidáta na pražského primátora

Po dnešku by mělo být jasné, koho vyšle ODS v Praze do souboje o primátorské křeslo v hlavním městě. Sejde se regionální rada ODS, která by o jménu měla rozhodnout. Původně chtěla pražská ODS kandidáta na primátora představit závěrem září.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Magistrát hlavního města Praha

Magistrát hlavního města Praha | Foto: Tomáš Adamec

Volební program už v Praze ODS představila počátkem září, jméno svého lídra pro komunální volby zatím ne. Regionální rada občanských demokratů v Praze by měla zveřejnit, jestli jedničkou na kandidátce bude lékař Bohuslav Svoboda, náměstek primátora Rudolf Blažek a padá i jméno šéfa pražské ODS Borise Šťastného.

Občanští demokraté v Praze jsou poslední velkou stranou, která se o přízeň voličů v komunálních volbách uchází, ale zatím nepředstavila svého kandidáta na primátora. Tento postup se nezamlouvá premiérovi a předsedovi ODS, Petru Nečasovi.

Václava Marešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme