V Praze začíná přehlídka designu Designblok 2010

Ode dneška do neděle bude v Praze možné vidět to nejlepší ze současného designu. Začíná totiž pravidelná přehlídka Designblok 2010. Každý návštěvník bude moci na přibližně 40-ti místech hlavního města zhlédnout přes 200 vystavujících designérů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hlavní téma letošního ročníku je ‚Voda‘. „Voda je nádherný živel a ona trošku symbolicky spojuje všechny tři hlavní zóny designu v Praze a tradiční zóny Designbloku. To znamená, Karlín, Holešovice, a Staré město a mezitím je řeka,“ vysvětluje spolukurátor přehlídky Jiří Macek.

„Zároveň ústředním bodem Designbloku vždycky bývá super studio, a to je letos přímo na Vltavské v bývalých dopravních podnicích. Ona se svojí kachlíkovou podobou nám připomíná bazén, takže se s vodou mnoho věcí váže,“ dodává Macek.

Veronika Malá Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme