Volejbalisté si užili na MS volný den u pokru i grilovaného prasete

Čtvrtfinálové zápasy na světovém šampionátu volejbalistů ještě nejsou dohrány. Pro český tým už ale ano, a tak si mohl užívat volného dne. My vám nyní nabízíme odpověď na otázku, jak ho národní tým trávil.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

maskot MS volejbalistů 2010

maskot MS volejbalistů 2010 | Foto: FIVB

„U pokru," nabízí v žertu jednu z alternativ využití svého volného času nahrávač Petr Zapletal. Je vlastně jedno, jaký kdo zvolí způsob relaxace. Společného jmenovatele ale najdeme u všech - zapomenout alespoň na chvilku na volejbal.

„Hlavně jsme se pořádně dospali, odpočinuli a vyjeli koupit nějaké dárečky drahým polovičkám a dětem. Děti totiž budou čekat spíš na ty dárky, než na tatínky," směje se kapitán Ondřej Hudeček, který byl členem skupiny, která se vydala do nákupních center.

Přehrát

00:00 / 00:00

Volejbalisté si užili na MS volný den u pokru i grilovaného prasete

Byla rozhodně tou nejpočetnější. Tátové zamířili do hračkářství, svobodní do butiků, někdo i ke klenotníkovi. Všichni pak společně dali alespoň pro jednou zapomenout na dokola se opakující jídelníček složený z těstovin a červené omáčky s parmazánem.

„Našli jsme si jednu pěknou hospůdku, kde dělali grilovaná prasátka, takže jsme si trošku dopřáli, libuje si Ondřej Hudeček. Dobré jídlo ale neopomněl ani Petr Konečný, který jako jediný z celé výpravy zůstal na hotelu.

Hlavně nemyslet na volejbal

„Dnešní den jsem jenom prolenošil, vstával jsem v půl jedenácté. Skupinový odjezd jsem s radostí odmítl a zůstal jsem na pokoji. V restauraci jsem si dal lasagne a šel zpátky na pokoj, kde jsem koukal na internet a na filmy až doteď. A teď si napustím vanu, celý den jen prolenoším a odpočinu si," nabízí pohled do hédonisticky stráveného dne Petr Konečný.

Nikdo z hráčů i celého realizačního týmu, který naopak přes den vyrazil za prohlídkou alespoň části historické části Říma, už se nevracel k předešlým dvěma porážkám od Brazílie a Německa.

„Já myslím, že už jsme to včera probrali dost. Dali jsme si na recepci jedno zdravotní pivíčko a zápas jsme rozebrali. Dneska si všichni chtějí od volejbalu odpočinout, takže jsme se o tom ani moc nebavili. Začneme zase až od zítřka," slibuje Ondřej Hudeček.

Času na to bude ale méně. Český celek se ráno vydá na cestu do Florencie, kde šampionát dohraje. Večer absolvuje trénink a taktickou přípravu na první ze soubojů o deváté místo, který se hraje v pátek.

Martin Hlucháň, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme