Lady Gaga zrušila kvůli protestům dva koncerty v Paříži

Francouzské protesty a blokády mají dopad i na populární hudbu. Americká popová hvězda Lady Gaga zrušila dva koncerty v Paříži. Prý kvůli aktuálním logistickým potížím.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stávka v Paříži proti důchodové reformě

Stávka v Paříži proti důchodové reformě | Foto: Jan Pokorný | Zdroj: Český rozhlas

Kamiony s technikou by totiž mohly mít potíže s tankováním. Přestože většina skladů paliva je odblokovaná, situace u čerpacích stanic se stabilizuje až za 3 dny.

Lady Gaga měla mít dvě vystoupení v pařížské hale Bercy zítra a v sobotu. Její „little monster“, jak oslovuje své fanoušky lístky zatím vracet nemusejí. Zůstávají v platnosti až do prosince, kdy by měla popová hvězda své koncerty v Paříži odehrát.

Nedostatku pohonných hmot se obává mnoho francouzů. Dětem začínají o nadcházejícím víkendu jedny z prázdnin a to bývají silnice ve Francii tradičně plné aut.

Jan Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme