V Přerově se uskuteční největší dražba v historii Česka

Exekuční úřad v Přerově, jeden z nejaktivnějších v zemi, dnes bude dražit bezmála dva tisíce nejrůznějších věcí. Jedná se o největší akci svého druhu v Česku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Aukční kladívko

Aukční kladívko | Foto: Comstock Images

Běžně draží okolo šesti stovek položek měsíčně, takže tentokrát půjde opravdu o rekordní dražbu. Exekutorský úřad nabídne na 1750 movitých věcí.

A na seznamu najdete kdeco - od automobilů, přes nábytek, sportovní potřeby, obrazy, nářadí pro kutily až po teleskopický obušek nebo šperky. S trochou nadsázky lze říci, že si tady můžete vybavit dům, zahradu i tělocvičnu.

Vyvolávací ceny budou od padesáti po tisíce korun. Ideální příležitost k nákupu za výhodné ceny, tvrdí David Tala:

„Dražby se může zúčastnit opravdu každý, na místě těchto skladů si může věci prohlédnout, je tam k tomu dostatek času i prostoru. A v případě zájmu se pak může pokusit je vydražit.“

Pro ty, kteří to dnes nestihnou, dobrá zpráva na závěr: dražba v nových skladech exekutorského úřadu v místní části Přerova - v obci Čekyně pokračuje i v sobotu.

Jana Zemková, Marika Táborská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme