Nymburští podruhé v Jadranské lize prohráli

Basketbalisté mistrovského Nymburka odešli podruhé z utkání Jadranské ligy poraženi. Tentokrát nestačili na slovinské Krka Novo Mesto 57:77, když rozhodující náskok si soupeř vypracoval už v průběhu první čtvrtiny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

BK Nymburk vs. BK Vršac

BK Nymburk vs. BK Vršac | Foto: basket-nymburk.cz

ČEZ Nymburk - Krka Novo Mesto 57:77 (9:26, 28:40, 43:51)

Pevná obrana Slovinců dovolila Středočeskému klubu zaznamenat v první části jen devět bodů, a vypracoval si tak sedmnáctibodový náskok, který už do konce zápasu nepustil. V průběhu zápasu byl rozdíl mezi oběma celky až 22 bodů.

Šanci na vyrovnání dala domácím třetí čtvrtina, ve které snížili na rozdíl pěti bodů. Zasloužili se o to hlavně Efejuk a Simmons. Ale v závěru se hra Nymburku zcela rozpadla a Krka dovedla střetnutí do vítězného konce.

Nejvíce bodů: Simmons14, Efejuku 12, Pumprla 7, Lenzly 6 - Booker 16, Ikonič 14, Pavič a Petrov po 13. Rozhodčí: Muhvič (Chor.), Mrdak, Glišič (oba Srb.). Fauly: 26:25. Pět chyb: 35. Nečas (Nymburk). Trestné hody: 12/8 - 28/21. Trojky: 7:6.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme