Policie zadržela kvůli výtržnostem dvanáct fanoušků Baníku

Pět zraněných policistů a jeden strážník - a nejméně šest poškozených aut. Taková spoušť zůstala večer v Ostravě po řádění fanoušků Baníku před stadionem Na Bazalech. Jeho okolí se během ligového zápasu s Plzní změnilo doslova v bojiště. Výtržníci tam na policisty házeli kameny, pyrotechniku a lahve.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Výtržnosti fanoušků Baníku pří zápase s Viktorií.jpg

Výtržnosti fanoušků Baníku pří zápase s Viktorií.jpg

Kvůli výtržnostem na fotbalovém zápase mezi Baníkem Ostrava a Plzní zadržela policie 12 fanoušků moravskoslezského klubu.

Během zápasu se asi dvě stovky fanoušků vyřítily před stadion a začali házet dýmovnice a skleněné lahve a ohrožovali projíždějící auta, šest z nich poškodili a zranili také několik policistů.

Podle svědků se ulice v okolí stadionu Na Bazalech změnily doslova v bojiště. Policie použila i slzný plyn a některé opilé fanoušky převezla na protialkoholní stanici. Rozhodčí musel zápas na 20 minut přerušit.

Jana Zemanová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme