Dobré ráno Vám přeje Antonio Banderas

Ne buenos días, ale dobré ráno. Tak pozdravil slavný hollywoodský herec zpravodajku ČRo Lubicu Zlochovou při jejich setkání na filmovém festivalu v Seville. Bylo sice odpoledne, ale snaha se cení. Večer pak Banderas převzal cenu Španělské státní televize regionu Andalusie za celoživotní tvorbu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonio Banderas při rozhovorech pro televizní stanice

Antonio Banderas při rozhovorech pro televizní stanice

Jak Banderas sám říká, do Česka a hlavně do Prahy je totálně zamilovaný. Před téměř dvěma desítkami let tu točil jeden ze svých prvních filmů. Nedlouho nato se stal světovou celebritou. Před dvěma lety byl také čestným hostem karlovarského filmového festivalu.

S Lubicou Zlochovou si povídal hlavně o svém novém filmu. Ve snímku režiséra Pedro Almódovara Kůže, ve které žiju hraje plastického chirurga. „Můj hrdina je psychopat a touží po pomstě za rodinné křivdy z minula. Ve svém postupu je velmi chladnokrevný,“ nastínil trochu svůj nový charakter.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reportáž Lubici Zlochové

V jihošpanělské Seville na sedmém ročníku Evropského filmového festivalu má zastoupení také Česká republika s filmem Tomáše Mašína Tři sezóny v pekle.

Ľubica Zlochová, Michal Šenk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme