Anna K. - zpěvačka

15. listopad 2010

Hostem Tandemu byla zpěvačka Anna K. Prozradila, kolikrát byla v posledním roce na titulních stránkách časopisů, co si chce pořídit za výtěžek ze vstupného dvou listopadových koncertů "Žiju, zpívám a děkuju", nebo se kterými hudebními osobnostmi by si ráda popovídala.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Dobrý den, milí posluchači. Z Tandemu vás zdraví Jan Rosák. Dnes naproti mně usedla zpěvačka, která si umí prosadit svůj hudební vkus a to je vždycky tak trochu riziko. Možná tohle přesvědčení o pravdě a pevná vůle stát si za svým jí pomohla i ve chvíli, kdy začala bojovat proti zákeřné chorobě. Jsem velmi rád, že mohu v Tandemu přivítat zpěvačku Annu K. Dobrý den.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Dobrý den.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Na rozjezd si dáme jednu z vašich písní a myslím si,že uděláme radost vašim fanouškům jednou novinkou.

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Netradiční holka modrooká, ale taková už je taky Anna K., netradiční. 

Anna K., zpěvačka
--------------------
Zelenooká, já jsem zelenooká, no, zelenomodrooká,ale to se tam nevešlo.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Když bych se vás zeptal, co je u vás nového, tak si myslím, že bych byl v docela zvláštní situaci, protože všichni posluchači by řekli, to my víme, co je u Anny K. nového, sledujeme billboardy, sledujeme v tisku její osud. Já si myslím, že to, co je u vás nového, je záležitost dneska už taková veřejná. Ale to je možná dobře. Taky to tak cítíte?

Anna K., zpěvačka
--------------------
Vy asi narážíte na kampaň, do které jsem se pustila, na moji osobní kampaň. Protože já teďko ještě, jak jste mluvil o billboardech, oni ještě teďko se objevily nový billboardy vzhledem k novým koncertům dvoum. Ale k tomu se asi ještě dostaneme.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Ano,ale já myslím, že to je hezky propojený.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Je to propojený. Jestli by vás zajímalo něco krátce o té mé kampani. Vzhledem k mojí osobní zkušenosti, kterou asi taky není třeba úplně do detailů rozvádět, o které se ví. Samozřejmě z kraje díky mně, protože jsem udělala jeden velkej rozhovor, kde jsem všechno řekla, co se mi přihodilo a chtěla jsem tím i nějakým způsobem varovat ženy ostatní a tak dále a tak dále, to už jsem všude hodněkrát říkala. Ale potom se strhla, nějaký peklo se strhlo. A nedávno mi kamarád, jeden novinář říkal, víš kolikrát jsi za rok byla na titulních stránkách, kolik vyšlo titulních článků? A já jsem si tak představila třeba číslo 20, protože vím, že toho bylo hodně. A on řekl: 62. To mě úplně málem položilo. Já se sice směju, ono to nebylo až tak k smíchu, nicméně jsem se k tomu dostala asi proto, že tím pádem úplně celej asi národ možná tuší, co se mi teda přihodilo. Takže, se tak krkolomně dostávám k tý mojí kampani. A vzhledem k tý mojí zkušenosti, kterou jsem teda prožila a ještě teda pořád prožívám a vzhledem k tomu, že už to tedy celý národ ví, tak bych mohla svoji zkušenost a svůj příběh nabídnout ženám jako výzvu vlastně, mojí osobní výzvu k tomu, aby se o sebe staraly líp, než jsem to dělala já a že jim to doslova, nechci, aby to znělo nějak pateticky, ale je to tak, že jim to skutečně může zachránit život.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Nepochybně. Myslím si, že tuhle tu zkušenost má spousta rodin i moje rodina, moje tchyně, kterou jsem měl moc rád, tak umřela začátkem roku na tuto věc nepříjemnou. A tudíž si myslím, že je to hodně dobrý, hodně záslužný, to, co děláte.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Prostě včasná prevence je naprosto bez jakýchkoliv diskusí. To jsou jednoduchý počty, prostě jednoznačně to pomůže. I když tu dispozici máte a přijde se na ní včas, dneska ta medicína je tak daleko, že vás toho problému prostě zbavějí, velmi komfortně a ne tak invazivně a zdlouhavě, jako to bylo třeba v mém případě.

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Muzikanti, zpěváci samozřejmě hodně cestují, protože ne všichni diváci mohou přijít do domácnosti k vám, do obýváku, aby si poslechli, jak zpíváte, prostě vy musíte za nimi. Jak je s tou horou a mohamedem. Takže, jste se hodně už nacestovala a předpokládám, že se hodně nacestujete, já vám to přeju taky, abyste se hodně nacestovala, protože to znamená, že je pořád zájem a že tudíž jaksi vaše písničky se líbí. Ale vy necestujete pochopitelně jenom za prací, taky jste určitě cestovatelka za exotikou, za dovolenou, za zážitky.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Za zážitky, za odpočinkem, tak.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
A vidíte a to je důležitý nebo to je zajímavý. Jste spíš cestovatelka zážitková, to znamená poznávací anebo taková ta, co přijede na jedno místo, plác tam s sebou na deku a po 14 dnech domů?

Anna K., zpěvačka
--------------------
Naprosto poznávací já jsem. Ale je pravda, že jsou momenty v životě, kdy se ze mě stává i ta druhá, ta plác s sebou. Ale to musím říct, že docela zřídka poslední léta, já nějak nemám ani stání a moc vlastně ani nevydržím to dlouhý odpočívání. Takže, když jsem třeba hodně unavená a přijedu na dovolenou, tak si samozřejmě, jak to tak bývá zvykem, dva dny voraz, někde se válím, čtu si a potom se vydávám za poznáním.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Tak a teď zkusíme konkretizovat to, co jsme tady rozebírali tak hezky teoreticky, to znamená, kde jste byla v nejexotičtějším koutku, protože ty bejvají nejzajímavější a naopak třeba, kam se zase ráda vracíte, i když to třeba není zas tak velká exotika.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Asi v nejexotičtějším si myslím, že by mohla bejt, to by mohla bejt Kostarika anebo by to taky mohla bejt jižní Afrika, kde žila moje sestra mladší, takže jsem byla i za ní. Ale kam se velmi ráda vracím, to je ostrov Madeira, kam jsem se úplně náhodou dostala při práci, protože jsme dělali nějaký fotky a prostě se to tak seběhlo, že jsme se dostali na tenhle portugalský ostrov a mě teda úplně naprosto uchvátil. A vzhledem k tý první návštěvě, kdy jsem neměla moc času, von je strašně malinkej ten ostrov a já jsem neměla moc času ho jako prolízt a prochodit. Ale hned záhy jsem si tam jakoby zaplatila dovolenou a vydali jsme se s mým partnerem, kterej je velkej turista, takže to bylo přesně pro něj místo a fakt nás to úplně dostalo a byla jsem tam už čtyřikrát.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Čím je ta Madeira zajímavá kromě toho, co o ní vím, že se tam produkuje to víno Madeira.

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, to je taky bezvadný.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
To bylo asi taky první, co jste věděla, že jo. A pak jste přišla na to, že to je ještě něco jinýho.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Ono se říká, že to je ostrov věčného jara, pořád tam něco kvete. Je to malý ostrov, kterej má, tuším, na dýlku asi 50, kolem 50 kilometrů, asi 52 nebo takový nějaký číslo, přesně nevím, na šířku 25, ale je nejvyšší hora, myslím, že Pico Ruivo nebo Arrieros, má 2 nejvyšší hory a je to nějak kolem 1.800, takže si dokážete představit. Je to takovej, takovej macek vystupující z toho oceánu a je to fakt velká nádhera. Oni tam mají fakt udělaný krásně stezky turistický, takže můžete jít třeba, jsou tam různý prostředí, můžete jít úplně v těch vysokejch horách, což jsou už skoro skály, ale nejsou to úplně holý skály, až jenom ty štíty, protože tam je vlhkost, takže je to hodně zelený. Jsou tam části ostrova, který vypadají jako na Novým Zélandu, kde jsem teda nikdy nebyla, ale takhle si to představuju nějak, některý části vypadají jako nějakej subtropickej prales, nějaký eukalyptový stromy. No, něco fakt fantastickýho a je to i pro úplný amatéry turisty až pro úplně náročný jako skoro až horolezce.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Jezdějí tam auta taky?

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, dokonce se těma autama dostanete až na tu nejvyšší horu, až úplně nahoru do 1.800 a můžete jít takovou několikahodinovou túru na druhou tu horu a jdete v těch nejvyšších štítech, kde oni mají skutečně tu cestu dobře, je to fyzicky náročný,ale není to horolezectví. Já jsem tam jako šla, asi 3,4 kilometry jsme ušli, začala jsem trošku se cejtit jako lehce nejistá, říkala jsem si, co když mě čeká nějaký lezení nebo něco. A Tomáš, můj partner, kterej to šel den předem, protože my to tak máme doma, že on to prochodí sám, ty náročnější trasy a pak jako uzná, jestli mě může vzít s sebou. Takže, uznal, že jo. Já jsem teda trošku jako znejistěla, říkala jsem, a co když to jako neujdu, vono to je třeba, 6 hodin jdete třeba. A on říká, prosím tě, neboj, to určitě ujdeš. A v tu chvíli, kdy jsem ty obavy projevila, tak mi šla naproti paní, který bylo asi snad 70, jo. Sice sportovkyně veliká, jako s batohem, vopálená úplně. No, je to tam fakt jako překrásný. Madeira.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Madeira, tip Anny K. Pozor.

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Anna K. Má teď příležitost nás seznámit s osobností, kterou obdivuje a třeba jste to ani třeba neřekla a protože jste si to sama až tolik třeba neuvědomila,ale teď vám vytane na mysli někdo, s kým byste se třeba ráda potkala, popovídala, přestože už to třeba jaksi prakticky není možný, protože už tady třeba není, anebo naopak tady je. Tak schválně.

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, jak jste to teď vyslovil, tak mě napadá strašně lidí, třeba z mý branže, jako z muzikantů osobností, světovejch samozřejmě, s kterejma bych se chtěla setkat, Peter Gabriel, Sting, Lenny Krawitz by mě určitě bavil, dát si s ním třeba drink a popovídat si vo muzice. Ale napadlo mě vzhledem k mý minulosti divadelní, protože jsem hrála odmalička v Divadle Semafor, tak jsem trošku jako přicházela s tímhle druhem zábavy do styku, tak mě napadl, jak jste to říkal, napadl mě pan Werich. Ani vlastně nevím úplně přesně proč nebo proč vlastně není ani třeba vyzdvihovat, protože to byla velká osobnost, ale prostě mě napadl pan Werich. Myslím si, že bych si s ním asi měla o čem povídat a určitě by to bylo strašně zajímavý. Vždycky, když toho pána vidím v televizi, tak si říkám, jé to snad, já mám z něj pocit, jako kdyby byl příbuznej, já nevím proč. Ale tím nechci říct, že by byl až tak jako lidovej, to nemyslím. Prostě mám k němu strašně blízko, je mi tak milej, jako kdyby to byl můj strejda.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Člověk, když ho vidí a vidí ty přivřený vočička, tak je to takový sympatický, jako když se pořád směje.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Hlavně ten jeho neuvěřitelnej, prostě strašně inteligentní jako humor, to je, je to prostě můj člověk. To je člověk,s kterým bych se fakt ráda setkala, což už není prakticky možné, jak jste říkal. Tak to je třeba osoba.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Já si myslím, že jste hezky zvolila. Samotnýho mě teď napadlo, co by asi říkal tý dnešní současnosti. 

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, to teda. Určitě něco vtipnýho.

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Tak jestliže jsme si před písničkou povídali s Annou K. O osobnosti, kterou obdivuje a se kterou by se ráda potkala a ona zmínila Jana Wericha, tak já si myslím, že teď mezi klasiky českého humoru by bylo nasnadě říct zase někoho jiného. Ale vy už jste se přiznala, že ten, koho jste vybrala nebo jste si vybrala k poslechu, bude podle mého názoru taková už zaživa, já bych řekl,statua, taková socha, takový monument, protože myslím si, že všichni,kdo jsme Jiřího Suchýho měli příležitost potkat a popovídat si, tak budeme jednou šťastni, že jsme měli tu příležitost.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Ano. A já měla to štěstí obrovský, že jsem vedle něj mohla strávit téměř 20 let ze svého života. Takže, proto mě napadl okamžitě Jiří Suchý a musím říct, že teď jsme se. Já jsem hrála v Divadle Semafor, už tam dlouho nepůsobím. A viděli jsme se teď, před možná klidně měsícem, dvěma měsíci na nějaké charitativní akci v Divadle Ypsilon na povodně a potkali jsme se po dlouhý době a povídali jsme si. Já jsem na něj koukala a říkala jsem mu, to prostě není možný, ty ale vopravdu, ale vopravdu vůbec nestárneš. To je tak neskutečnej tvor, ten mladistvej humor, ta jeho poetika, každý jeho slovo. Já na něj vždycky koukám a úplně to hltám a vůbec a vůbec se nedivím, že se do něj zamilovala úplně strašně mladá holka a že má úplně strašně mladou partnerku. Já nevím, jestli to naši posluchači vědí, že se pan Suchý oženil za velmi mladou dívku.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Myslím si, že něco takového proběhlo, no.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Dokonce svoji snad, myslím, že bývalou žačku. Ale to je prostě jednoznačně, to je prostě jasný, to je taková osobnost, to je takový charisma.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Já s váma naprosto souhlasím, protože když si vzpomenu, že jsem ho teď viděl.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Taky byste si ho vzal.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Já bych si ho hned vzal z fleku, kdyby mě chtěl. Ale viděl jsem ho v Dobře placený procházce v Národním a uvědomil jsem si, že jsem to kdysi viděl v Semaforu. A jenom kolem něj se vyměnili ty lidi za mladý a on vypadá pořád stejně. To je prostě konstanta. Tak si teď tu konstantu poslechnem u nás v Tandemu.

/ Ukázka /

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Tuhle písničku, která teď zazněla v Tandemu, zazpívá Anna K., můj dnešní host, taky na dvou velkých koncertech, a to 18. a 25. teď listopadu, čili to je v podstatě velice aktuální záležitost.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Velice záhy. Ano, já bych, jestli můžu, tak bych udělala takovou nenápadnou reklamu.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Klidně i nápadnou.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Tak nápadnou. Výjimečným koncertům, protože ty koncerty mají název, já jsem je nazvala Žiju, zpívám a děkuju. A je to tak, že já jsem rok, rok se o mě starali v jednom centru na Zeleném pruhu a tam byli všichni strašně skvělí, úžasný, fakt mi moc pomohli a doslova si myslím, že mi zachránili život. Takže, jsem si říkala, jak jim poděkovat jinak než slovem, vzhledem k tomu, že jsem zpěvačka, nabízelo se, poděkuju písní a pak jsem si říkala, jestli to není trochu málo, protože ten vděk je opravdu obrovskej. Tak jsem vymyslela, protože paní primářka tam zrovna řešila nákup jednoho přístroje na biopsii na karcinom prsu, kterej není ještě v Český republice, takovej komfortnější pro tu diagnostiku a je komfortní i pro pacientku samotnou, takže jsem se rozhodla, že ho za ty dva koncerty pokusím pořídit. On je teda hodně drahej, ale myslím si, že ještě s našima partnerama, když věnujeme výtěžek jak z Brna, tak z Prahy, z pražskýho koncertu celej výtěžek ze vstupenek, takže by se to podařilo ho pořídit. Takže, to je takovej záměr těch koncertů a můj velký dík Mama centru, kde mě vlastně objevili nemoc a posléze ve stejném domě se o mě starali onkologové.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Žiju, zpívám a děkuju. To je hezký název. Bude se tohle to nějak jaksi i projevovat, myslím ten název jaksi v tom, v náplni toho koncertu, anebo bude běžný koncert?

Anna K., zpěvačka
--------------------
Ten koncert bude výjimečný tím, že je po dlouhý době. Už tím, že je po dlouhý době. Já už jsem hrála v létě na festivalech, pokud mi kondice dovolila, ale to jsou takový krátký sety a tohle je celej dvouhodinovej koncert můj samostatnej, který jsem dřív absolvovala poměrně běžně. Ale teď je to takový, že myslím si, že když to zdolám, tak je všechno prostě v pořádku a já věřím, že to zdolám a že tu energii hlavně, já mám prostě úplně úžasný publikum, jo, protože ta podpora, kterou mi za prvý projevujou celou tu dobu, co jsem nemocná a při těch koncertech je taková energie, že i kdyby mi bylo náhodou blbě, tak mě prostě zaručeně během pár minut přestane bejt a budu jako v sedmým nebi. Takže, já se na to fakt strašně těším. A výjimečný ty koncerty budou v Praze v pražský Lucerně toho 25. listopadu, bude jeden host, kterého si nesmírně vážím. Nechci prozradit jméno, protože je to moje osobní překvapení, je to můj osobní host a vlastně se o tom hostovi dozví jenom lidi, kteří přijdou na ten koncert. Ještě jsem chtěla říct, že jsem dala vlastně poměrně, abych všechno řekla najednou rychle vo těch koncertech, dala jsem vlastně levný lístky proto, aby mohli chodit i mladý lidi, který běžně chodějí třeba do klubů na nás a tak. Tak si myslím, už se to prodává fakt strašně dobře, ten koncert a věřím, že se podaří ta dobrá věc. Takže, ty lidi přijdou na muziku, pobavějí se, zažijou překvapení. Budu mít nádhernou scénu, se kterou mi pomáhají scénografové. Strašně se na to těším, bude to velkej koncert. To je ta Praha, teď jsem mluvila vo Lucerně. To Brno bude menší koncert, je to ve Flédě toho 18. listopadu, v klubu Fléda, kam se taky moc těším, protože já mám ráda ty klubový koncerty. To je teda jako větší klub a ten bude mít zase jinou atmosféru. Prostě fakt se strašně moc těším na to hraní a věřím, že to bude jako pecka.

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Ptát se Anny K., která je dnes hostem Tandemu, na to, kdo nebo co v životě jí nejvíc pomohli v téhle té chvíli, fázi, kdy jste v podstatě jaksi z toho nejhoršího venku, se dá říct, po té velice těžké nemoci, tak je úplně jasné, určitě byste teď jmenovala zástupy doktorů a ošetřovatelů sester. Ale já bych to vzal trošičku globálněji a zkuste zapátrat v paměti ještě po těch, kteří vám pomohli ve vaší kariéře taky, nastartovali vám ji, ukázali ten správný směr, řekli tudy ne,ale tudy jo.

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, tak si v tý kariéře. Já jsem v 8 letech, šla jsem na na konkurz, kam mě přivedl můj tatínek a dostala jsem se do Divadla Semafor a v tom Semaforu jsem s nějakýma přestávkama strávila téměř 20 let. Myslím si, že to mě rozhodně poznamenalo a určitě můj další vývoj a rozhodně můj vkus a vůbec prostě celý moje bytí další. Takže, ten Semafor je zásadní a všechny osobnosti Semaforu, s kterýma jsem měla tu čest se setkat nebo s nima i vystupovat na stejným pódiu.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Některý víc, některý míň, že jo.

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, jasně, ale bylo jich tam, já nevím, třeba mě jako zpěvačku určitě hodně ovlivnilo setkání s Petrou Janů. Když jsem byla malá, tak jsem stála v portálu divadla a při hře Kytice jsem jí sledovala, jak zpívala a zpívala jsem si s ní ty její písně tak nahlas, že mě vždycky bylo slyšet až na to pódium do první řady, protože Semafor byl malé divadlo. Ale vona to jako měla ráda, vždycky se smála, pohladila mě po hlavě a vždycky říkala, ty budeš zpěvačka jednou a takovýhle jako momenty. A samozřejmě Jitku Molavcovou jsem měla strašně ráda a Věru Křesadlovou a Pepíka Dvořáka jsem měla moc ráda. Těch lidí tam bylo spoustu. Samozřejmě na prvním místě osoba a osobnost, o které už jsme tady mluvili. Jiří Suchý, toho jsem jako dítě zbožňovala, milovala, miluju ho dodnes a myslím si, že to je. To mě opravdu, jako setkání s těmahle lidma mě velmi, velmi poznamenalo, aspoň doufám, že v dobrém slova smyslu.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Mě napadlo, když Semafor je pro vás jaksi tak fatální záležitostí, nespolupracujete někdy ještě třeba? Koncertujete tam někdy?

Anna K., zpěvačka
--------------------
Já už vlastně dělám nějakých skoro 15 let, možný dýl už, ježiš, to strašně letí, tak asi dýl trochu už vlastně jako kariéru sólové zpěvačky a vlastně s tím Semaforem už jako nespolupracuju, nicméně ty vazby mám na ně. Nebyla příležitost, abych tam vystupovala. Občas, když se třeba točil nějakej dokument o divadle, vždycky jsem se zúčastnila nebo jsem si zazpívala. Teď na jednom charitativním koncertě v Ypsilonce právě s Jirkou Suchým. Stála jsem před rozhodnutím, jestli tam budu zpívat jako Anna K. Svůj nějaký hit anebo jako Lucie Anna Krecarová. Pak jsem se rozhodla, vlastně to bylo moje rozhodnutí a můj nápad, že když je tam Jirka Suchý, že si spolu zazpíváme mojí dětskou píseň Ptáček Jarabáček. A skutečně na tom charitativním koncertě místo písně Nebe nebo Večírek nebo Nelítám nízko nebo všech těch mejch singlů, tak jsme spolu zpívali tady tu dětskou písničku.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Tak to bylo asi překvapení.

Anna K., zpěvačka
--------------------
No, no, no, bylo a mě to bavilo, bylo to roztomilý. A pro mě velmi dojemný jako setkání a vzpomínání. Takže, určitě tyhle všichni lidi a Divadlo Semafor bylo pro mě velmi zásadní. I když to vlastně s mojí současnou jako dráhou jako zdánlivě nemá nic společnýho a určitě mě to nasměrovalo.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Přesně, nastartovalo vás to určitě.

/ Písnička /

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Někdy se říká, já mám takový pocit, že třeba bulvár v tom sehrává dost neblahou roli a přesvědčuje o tom neustále naši veřejnost, že v branži jaksi pěvecké, herecké existuje taková řevnivost, lidi se nemají rádi, závidí si nos mezi vočima, role, písničky, autory, já nevím co. Ale vy máte úplně jinou zkušenost, teď, poslední.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Já mám teď, poslední dobou. Já jsem nikdy neměla negativní zkušenost ani před tím, ale teď mám doslova úplně strhující zkušenost v tom mém období těžkým, kdy ta podpora samozřejmě od mých nejbližších byla obrovská, od mý rodiny, od mých fanoušků byla úplně mega, mega obrovská podpora. Ale velmi až překvapivá a intenzivní podpora byla vlastně od lidí z mojí vlastně branže, vod muzikantů, vod zpěváků, vod dokonce i herců. Dám příklad, potkala jsem třeba paní Elišku Balcerovou, s kterou se vůbec neznám, potkali jsme se na ulici a ona mě míjela, já jsem měla tu holou hlavu, ona mě zřejmě poznala, otočila se, já jsem ji samozřejmě poznala okamžitě, ona se otočila, usmála se a zavolala na mě: "Chtěla jsem vás říct, že vám to strašně sluší." To byly tak povzbudivý, tak silný jako momenty. Nebo esemesky vod paní Marty Kubišový, s kterou se vlastně známe roky, ale nejsme jako nejbližší přátelé, nestýkáme se. Ale ty esemesky jsem si schovávala. Stejně tak třeba od Báry Basikový, celej ten rok ten zájem jejich, ty esemesky tak krásný a povzbudivý, že když mi bylo blbě, tak jsem si je znovu a znovu četla a musím říct, že to teda byla fakt bomba a že jim za to strašně děkuju. Fakt. 

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
Tak to je moc hezký, to, co říkáte. A já bych tím zakončil to dnešní povídání. Ne, plakat nebudeme, plakat nebudeme, naopak, naopak. Tohle to je na hezkej úsměv, protože to svědčí o tom, že to s náma ještě není tak špatný. Já mám radost z té dnešní návštěvy vaší. Anna K. Přišla ve výborné formě a dobře naložená. To si myslím, že jsem udělal touhle tou zprávu radost všem, nejenom vašim příznivcům. Moc děkuju za vaši návštěvu, za příjemné povídání a držím palce, ať se koncerty 18. v Brně a 25.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Listopadu v Praze.

Jan ROSÁK, moderátor
--------------------
V Praze, ať se moc povedou.

Anna K., zpěvačka
--------------------
Já vám děkuju za pozvání. Ať se vám daří.




Autorizovaným dodavatelem doslovných elektronických přepisů pořadů Českého rozhlasu je firma NEWTON Media a.s. Texty neprocházejí korekturou.

Reprízováno 18. července 2011.

Spustit audio