ELH: Sparta dál tápe, Vítkovice jsou znovu druhé

Hokejisté Sparty pokračují v Tipsport extralize v nepřesvědčivých výkonech. V předehrávce 34. kola podlehli Pražané Zlínu 0:4 a prodloužili tak sérii bez vítězství už na čtyři utkání. Na druhé místo tabulky se znovu dostaly Vítkovice, které zdolaly v předehrávce 29. kola Liberec 5:4. Už tři zápasy čekají na plný bodový zisk Pardubice. Východočeši podlehli v dohrávce 3. kola Karlovým Varům 2:5.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zklamaní hokejisté Sparty po prohře se Zlínem

Zklamaní hokejisté Sparty po prohře se Zlínem | Zdroj: ČTK

Dohrávka 3. kola hokejové extraligy:

HC Eaton Pardubice - HC Energie Karlovy Vary 2:5 (0:3, 1:1, 1:1)

V úvodní třetině Západočeši uzemnili domácí tým výborným výkonem a třemi góly. Dlouhotrvající snaha Pardubic pak ztroskotávala na soupeřově obětavosti a bezchybném brankáři Mensatorovi. Nakonec si Karlovy Vary odváží vítězství 5:2.

Branky a nahrávky: 40. Koukal, 58. Pineault (Špirko) - 2. Skladaný (Melenovský), 9. Pech (Zaťovič, D. Hruška), 20. Kumstát (Čutta, Dej), 35. D. Hruška (Pech), 60. Skladaný (Melenovský, Milan Procházka). Rozhodčí: Homola, Polák - Charvát, Bejček. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:2. Diváci: 7852.

29. kolo hokejové extraligy:

HC Vítkovice Steel - Bílí Tygři Liberec 5:4 (1:2, 2:0, 2:2)

Po trefách Hunkese a Moravce hosté vedli už v 7. minutě 2:0, jenomže svůj slibný náskok prohospodařili. Vítkovice gól po gólu umazávaly ztrátu a před druhým klaksonem otočily skóre. Přes snahu Liberce vrátit se zpět do hry už domácí nakonec těsné vítězství udrželi.

Branky a nahrávky: 10. Káňa (Burger), 23. Vrána (Pohl), 40. Vrána (Pohl), 44. Voráček (Burger, Pohl), 52. Káňa (Burger, Barinka) - 1. Hunkes (Nedvěd), 7. Moravec (M. Hořava), 49. M. Hořava (Vak, Derner), 59. Kudrna (Trončinský, Nedvěd). Rozhodčí: Fraňo, Lacina - Bláha, Kostka. Vyloučení: 4:5, navíc Malík (Vítkovice) do konce utkání. Využití: 1:1. Diváci: 3142.

Předehrávka 34. kola hokejové extraligy:

HC Sparta Praha - PSG Zlín 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Pražané vstoupili do utkání o hodně aktivněji než zlínský soupeř, jenže jejich snažení překazil v 15. minutě zápasu Jakub Grof a od té doby jakoby svěřenci trenéra Miloslava Hořavy ztratili chuť napravit svou reputaci z posledních zápasů a inkasovali ještě třikrát. Postupně se trefili Balán, Čech a jako poslední překonal gólmana Pöpperleho Michal Důras.

Branky a nahrávky: 15. Grof (Balaštík), 28. Balán (Řezníček), 47. F. Čech (Řezníček), 49. Důras (Galvas, I. Rachůnek). Rozhodčí: Souček, Šindler - Jelínek, Pešek. Vyloučení: 6:7. Využití: 0:1. Diváci: 3150.

Aleš Procházka, Metoděj Novák, Mirko Vasić, Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme