Posledním čtvrtfinalistou OC jsou fotbalisté Plzně

Fotbalisté Plzně postoupili jako poslední tým do čtvrtfinále Ondrášovka Cupu. Lídr Gambrinus ligy remizoval v odvetě 4. kola na hřišti třetiligové Opavy 3:3, úvodní duel ale vyhrál jasně 3:0.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci FC Viktoria Plzeň

Fanoušci FC Viktoria Plzeň | Foto: FC Viktoria Plzeň

SFC Opava - Viktoria Plzeň 3:3 (2:1)

Opava jako vedoucí tým MSFL se lídra Gambrinus ligy z Plzně nezalekla a bojovala o naději zvrátit nepříznivý stav 0:3 z úvodního duelu. Domácí šli dokonce už po čtvrthodině utkání do vedení, nechali ovšem Západočechy rychle srovnat. Slezské mužstvo se poté dostalo znovu do jednobrankového náskoku zásluhou proměněného pokutového kopu, další nadějné příležitosti ovšem do přestávky neproměnilo.

A tak přišel ve druhé půli trest. Rezek s Horváthem z penalt skóre otočili ve prospěch Plzně a třebaže se Opava stále snažila, na více než vyrovnání už nedosáhla. Hosté tak završili úspěšný ligový podzim také postupem do jarní fáze domácího poháru.

Branky: 13. a 37. z pen. Knapp, 78. Neubert - 19. Bakoš, 47. Rezek z pen., 57. Horváth z pen. Rozhodčí: Bíma, Tacina, Szarowski. ŽK: Kolínek, Hadoščok - Bystroň. Diváci: 2032. První zápas: 0:3, postoupila Plzeň.
Sestava Plzně: Ticháček - Rajtoral, Navrátil, Bystroň (87. Brezinský), Jiráček - Petržela, Rada, Bakoš (79. Střihavka), Horváth, Rezek - Ďuriš (75. Mandula) Trenér: Vrba.

Čtvrtfinálové dvojice (13. a 20. dubna 2011):
Mladá Boleslav - Plzeň, Brno - Kroměříž, Teplice - Slavia Praha, Sigma Olomouc - Jablonec.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme