Letošní Křišťálová lupa drží rekord v počtu hlasujících

Káva a k tomu oblíbené internetové servery. To je ranní rituál drtivé většiny lidí, kteří pracují s počítačem. A není jich málo. Důkazem je i to, že své virtuální favority letos podpořilo v tradiční a odbornou veřejností uznávané anketě Křišťálová lupa 2010 rekordní množství hlasujících. Vítěze pátého ročníku budeme znát už dnes večer.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Internetové stránky

Internetové stránky | Foto: Tomáš Adamec

Křišťálová lupa si klade za cíl najít a ocenit nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého internetu za letošní rok.

Nominace do ankety začaly na konci letošního července. Loni hlasovalo přes osmdesát tisíc uživatelů a čtenářů. Letos jich bylo již téměř sto tisíc.

Přehrát

00:00 / 00:00

Aleš Miklík z vydavatelství Internet Info mluví v pořadu Svět ojedné na Rádiu Česko o letošní soutěži Křišťálová lupa.mp3

Soutěžit se dnes večer bude v pražském divadle Archa v několika kategoriích.

„Jsou rozděleny na ty, ve kterých může hlasovat široká veřejnost. Tam se hlasuje například pro nejlepší internetovou službu pro internetové obchodování, o vyhledávač, free mail, nejlepší sociální síť a podobně. Pak jsou tři prestižní kategorie, kde rozhoduje o výsledku odborná porota. Jedná se o projekt roku, osobnost roku a antigenu,“ uvedl vedoucí redakcí vydavatelství Internet Info Aleš Miklík.

Václav Sochor, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme