Vánoce v Chráněných dílnách v Neratově

16. prosinec 2011

Vážení a milí posluchači,Časem otevřených srdcí je advent. Pokud i Vy, naši posluchači, občas přemýšlíte o tom, že byste mohli potěšit někoho úplně neznámého... jen tak, pro pocit radosti z obdarování samého, slyšte, slyšte, slyšte...

U společného štědrovečerního stolu sedávají o Vánocích v Neratově v Orlických horách. Doma jsou tam i lidé s lehkým mentálním postižením, kteří jinou rodinu než neratovské sdružení nemají. Mají ale svá vánoční přání. Pokud byste jim některá z nich chtěli splnit a vzít tak na sebe roli "neratovských Ježíšků", pročtěte si přání obyvatel chráněného bydlení.

A potom už jenom kontaktujte
Zdenku Burešovou
Sdružení Neratov, o.s.
Bartošovice v Orl.h. 84, 517 61
tel.: +420 494 599 157
mobil: (+420) 737 403 308
e-mail: zdenka@neratov.cz
www.neratov.cz
Ta Vám obratem sdělí, zda si Vámi zvolený dárek nevybral už někdo jiný. Udělejte sobě i druhým radostné Vánoce. Děkujeme!

Dovolte, abychom vám popřáli do adventu a blížících se vánočních a novoročních svátků vše dobré. Aby letošní "čekání na Ježíška" uběhlo co nejpříjemněji, připravili jsme pro vás na prosinec několik koncertů, řemeslný jarmark i stánek s výrobky z chráněných dílen Kopeček na pražském Staroměstském náměstí. Informace o všech plánovaných akcích, a samozřejmě i o tom, co se u nás dělo v listopadu, najdete v prosincovém čísle Nově v Neratově.

S přáním šťastných a požehnaných svátků a radostného vstupu do nového roku!
Sdružení Neratov, o.s.
Český rozhlas Hradec Králové

Pozvánka do Neratova
Spustit audio