Plzeň se odvolala proti bodovému odpočtu

Hokejová Plzeň se podle očekávání odvolala proti odebrání devatenácti bodů kvůli špatné registraci Petra Přikryla a Tomáše Frola, kteří tak neoprávněně nastoupili ve čtrnácti zápasech extraligy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Plzeň 1929

HC Plzeň 1929 | Foto: HC Plzeň

Společně Plzní byla potrestána i Mladá Boleslav, které bylo odebráno dokonce dvaadvacet bodů a Kladno, které přišlo o šest bodů. Mladoboleslavští se s největší pravděpodobností připojí s odvoláním k Plzni. Naopak kladenský Vagnerplast s potrestáním souhlasí.

Plzeň byla před bodovým odpočtem na sedmém místě tabulky a s největší pravděpodobností by jí play-off neuniklo. V současné době ovšem patří západočeskému klubu dvanáctá příčka se ztrátou deseti bodů na desáté místo zajišťující postup do předkola play-off.

Mladá Boleslav doplatila na špatně zaregistrované hráče asi nejvíce, když se z devátého místa poroučela až na dno extraligové tabulky. Spadla tak i pod Kladno, kterému vedení extraligy odebralo šest bodů za neoprávněný start Jindřicha Kotrly.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme