Boxer Konečný obhájil v Praze titul evropského šampiona

Nejlepší český boxer součastnosti Lukáš Konečný vybojoval v Praze v hale na Podvinném mlýně druhý titul mistra Evropy v lehké střední váze. Na body porazil Hamleta Petrosjana z Arménie 3:0.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Konečný

Lukáš Konečný | Foto: Jiří Hošek

O 10cm větší Armén žijící ve Švýcarsku potvrzovali svoji kvalitu a Konečný ho po ringu musel nahánět, držel si ale svoji převahu střídavými zásahy na hlavu a „na spodek.

Když už se Petrosjan objevil ve 3. kole na zemi, nebylo to zapřičiněním Konečného, ale podklouznutím. Přesto se Arménovi podařilo rodákovi z Brna několik úderů hlavou uštědřit.

Přehrát

00:00 / 00:00

Boxer Konečný porazil Arména Hamleta Petrosjana

Český boxer si po celou dobu zápasu byl vědom své převahy, což dával najevo na konci většiny kol. Bylo vidět, že se snaží ukončit zápas před limitem. V 9. kole zasypal Patrosjana sérií úderů, ke knockoutu to ale nevedlo. Konečný nakonec vyhrál jednoznačně na body - 118:110, 119:109, 119:109.

Jakub Kanta, Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme